Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g5.2g18kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Paistijauheliha, snellman5.2g8.9kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g5.9g10kcal0.5g0.7g0.5g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g80kcal3.6g8.6g2.8g1g
Valittu annoskoko18g40kcal1.8g4.3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.9g2.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g222kcal10g23.9g7.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716