Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g79kcal2.2g14.2g1g1g
Valittu annoskoko18g40kcal1.1g7.1g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.6g3.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g217kcal6g39g2.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049