Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g25kcal2g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko18g12kcal1g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal5.6g3.3g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752