Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g9g17kcal2.3g0.3g0.7g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g56kcal5g1.6g3.2g0g
Valittu annoskoko18g28kcal2.5g0.8g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.3g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g156kcal13.8g4.4g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117