Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g3.9g12kcal0.8g0.1g1g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g45kcal2.2g0.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko18g22kcal1.1g0.4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.6g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g123kcal6.1g2.2g9.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443