Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g6.2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g0.9g3.3kcal0g0g0.4g0g
Mansikka 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g58kcal1g11.2g1g0.4g
Valittu annoskoko18g29kcal0.5g5.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.3g2.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal2.8g30.9g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108