Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g91kcal5.4g4g6g0.8g
Valittu annoskoko18g46kcal2.7g2g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal1.4g1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g251kcal14.8g11g16.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234