Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.7g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g62kcal4g0.6g4.8g2g
Valittu annoskoko18g31kcal2g0.3g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1g0.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g171kcal11g1.6g13.2g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796