Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g1.4g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaurahiutale 0.9g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g2.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow4.3g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g61kcal4g7g1.8g0.6g
Valittu annoskoko18g31kcal2g3.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g167kcal10.9g19.1g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499