Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g2.1g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g45kcal2.2g1g3.4g0.6g
Valittu annoskoko18g23kcal1.1g0.5g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.6g0.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal6g2.7g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036