Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g2.2g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g26kcal3g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko18g13kcal1.5g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g70kcal8.2g1.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505