Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Emmental, mustaleima0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Herkkusieni säilyke 4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g24kcal0.6g0.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko18g12kcal0.3g0.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.6g1.6g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087