Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g43kcal3.4g1.2g2.8g0g
Valittu annoskoko18g22kcal1.7g0.6g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.9g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g118kcal9.2g3.3g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329