Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska10g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.9g7.8kcal0.5g1g0.1g0.3g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Viinietikka 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g31kcal1.2g4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko19g15kcal0.6g2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.3g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal3.2g10.8g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570