Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g11g30kcal2g0g2.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g1g3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g84kcal4.2g1g6.6g0g
Valittu annoskoko18g42kcal2.1g0.5g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1.1g0.3g1.7g0g
Arvot/100g100g228kcal11.4g2.7g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807