Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio7g6.3kcal0.3g0.4g0.4g0g
Paprika vihreä 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g37kcal2.6g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko18g19kcal1.3g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g101kcal7.1g2.2g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251