Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)2.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g38kcal4g1.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko19g19kcal2g0.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal1g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.8g4.9g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628