Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g2.5g5.5kcal0.3g0.1g0.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g21kcal0.6g1.4g1g0g
Valittu annoskoko18g10kcal0.3g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g56kcal1.6g3.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030