Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g11g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g30kcal2g1.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko18g15kcal1g0.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.4g4.3g3.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493