Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi, punainen, Go Green2.6g8.5kcal0.6g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g34kcal1.2g3.8g1g1g
Valittu annoskoko19g17kcal0.6g1.9g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.3g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g93kcal3.2g10.3g2.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336