BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee9g10kcal2.2g0g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g38kcal4.6g0.4g2g0g
Valittu annoskoko19g19kcal2.3g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g102kcal12.4g1.1g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517