Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton7g46kcal1.8g0.8g4.1g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Kookoshiutale 1.2g8.1kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)7g30kcal5.3g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g178kcal14.8g3.4g11.8g1.2g
Valittu annoskoko19g89kcal7.4g1.7g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g44kcal3.7g0.9g3g0.3g
Arvot/100g100g480kcal40g9.2g31.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892