Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g3.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g3.9g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g88kcal1.8g8.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko19g44kcal0.9g4.4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g22kcal0.5g2.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g236kcal4.8g23.5g11.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508