Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g3.4g10kcal0.2g1.1g0.5g0.2g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.1g14kcal1.1g0g1g0g
Kananmuna kuoreton2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g65kcal3.4g2.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko18g33kcal1.7g1.3g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.9g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g177kcal9.2g7.1g12g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574