Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 2.2g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g1.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g65kcal0.2g2.4g5.8g0g
Valittu annoskoko19g32kcal0.1g1.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.1g0.6g1.5g0g
Arvot/100g100g174kcal0.5g6.5g15.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522