Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)8.4g11kcal1.7g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g46kcal3.8g1.4g2.8g0g
Valittu annoskoko19g23kcal1.9g0.7g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g123kcal10.1g3.7g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883