TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.4g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g11g14kcal2.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g46kcal5.4g2.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko19g23kcal2.7g1.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.4g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g123kcal14.4g6.4g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808