Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.1g10kcal1.6g0.9g0g0.2g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki1.6g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g45kcal3.2g3.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko19g22kcal1.6g1.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g119kcal8.5g9g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466