Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4.4kcal1g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.8g9kcal0.6g1.2g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g34kcal3.2g2.4g1g0.6g
Valittu annoskoko19g17kcal1.6g1.2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.8g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g90kcal8.5g6.4g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698