Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2.9g18kcal0.7g0.2g1.6g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 4.1g1.8kcal0g0.4g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.6g5.9kcal0g1.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Siirappi, tumma1.6g5.3kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g132kcal2.8g15.4g6g2g
Valittu annoskoko19g66kcal1.4g7.7g3g1g
Annoskoko puolitettuna9g33kcal0.7g3.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g356kcal7.6g41.6g16.2g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500