Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis15g16kcal3.2g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g49kcal7.2g0g2.2g0g
Valittu annoskoko19g25kcal3.6g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.8g0g0.6g0g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032