Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 4.3g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g4.7g19kcal1g0g1.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.9g24kcal1.1g0.5g2.1g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g184kcal4.4g1.2g18g0.4g
Valittu annoskoko19g92kcal2.2g0.6g9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g46kcal1.1g0.3g4.5g0.1g
Arvot/100g100g490kcal11.7g3.2g47.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640