Makaronilaatikko (porkka-chili)

Keitä makaronit ohjeen mukaan (laita kasvisliemikuutio keitinveteen).

Paista jauheliha ja kuullota sipulit.

Raasta porkkana.

Sekoita makaronit, jauheliha+sipuli ja porkkanaraaste keskenään ja lisää joukkoon tuorejuusto.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Valmista munamaito ja kaada laatikon sekaan.

Laita raastettu juusto päällimmäiseksi.

Paista 200 asteessa n. tunti

Mausta valmistuksen yhteydessä oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras3.9g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0g0.3kcal0g0g0g0g
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g63kcal4g6.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko19g31kcal2g3.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g168kcal10.7g17.1g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182367