Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 3.7g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl4.4g26kcal1.1g0.3g2.4g0.3g
Vehnälese 0.7g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4.2kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g94kcal5.6g1.6g7.2g2.4g
Valittu annoskoko19g47kcal2.8g0.8g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal1.4g0.4g1.8g0.6g
Arvot/100g100g251kcal14.9g4.3g19.1g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855