Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g4.7g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g10g15kcal2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g48kcal5g1.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko19g24kcal2.5g0.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.3g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal13.2g4.2g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111