Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)2.9g4kcal0.6g0g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g21kcal1.8g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko19g10kcal0.9g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g55kcal4.7g1.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836