Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 7.8g6.1kcal1.4g0g0.1g0g
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Öljy0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 1.2g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.2g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g43kcal4.2g1.6g2g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal2.1g0.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.2g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221