Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g50g18kcal0.5g3.2g0.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6g22kcal0.8g4.2g0.1g0.2g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g355kcal33.8g16.8g16.6g1g
Valittu annoskoko180g177kcal16.9g8.4g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna90g89kcal8.5g4.2g4.2g0.3g
Arvot/100g100g99kcal9.4g4.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585