Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät67g249kcal8.7g46g4g4g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g113g34kcal1.2g6.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g567kcal19.8g104.2g8.4g8g
Valittu annoskoko180g283kcal9.9g52.1g4.2g4g
Annoskoko puolitettuna90g142kcal5g26.1g2.1g2g
Arvot/100g100g157kcal5.5g28.9g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818