Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g149kcal5.2g1.6g13.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%6.6g17kcal0.9g0.7g0.4g3.3g
Hampunsiemenet, kuoritut5g29kcal1.7g0.4g2.3g0.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g33g22kcal3.7g1.4g0.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 43g15kcal0.1g3.1g0g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g25g5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g601kcal32.6g20g40g12.4g
Valittu annoskoko180g300kcal16.3g10g20g6.2g
Annoskoko puolitettuna90g150kcal8.2g5g10g3.1g
Arvot/100g100g167kcal9.1g5.6g11.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085