Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g51g165kcal11.3g29.8g0.5g6.2g
Sokeri 51g209kcal0g51.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g747kcal22.6g162.4g1g12.4g
Valittu annoskoko180g373kcal11.3g81.2g0.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna90g187kcal5.7g40.6g0.3g3.1g
Arvot/100g100g208kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976