Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 141g311kcal24.6g0g23.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.6g0.6kcal0.1g0g0g4.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g5.6g7.9kcal0.8g0.8g0.2g2.7g
Smetana, Valio, hyla5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g8.4g12kcal0.3g0.2g1.1g0g
Sipulikuutiot rainbow9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g735kcal53.8g2.4g57.2g15g
Valittu annoskoko180g368kcal26.9g1.2g28.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna90g184kcal13.5g0.6g14.3g3.8g
Arvot/100g100g204kcal15g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761