Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)49g353kcal0g0g39.2g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g292kcal0g0g33.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki61g34kcal5.2g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1359kcal10.4g6.2g144.8g0g
Valittu annoskoko180g679kcal5.2g3.1g72.4g0g
Annoskoko puolitettuna90g340kcal2.6g1.6g36.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880