Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President38g97kcal7.1g0.2g7.5g0g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 9g20kcal2.9g0g0.9g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g315kcal21.2g8.4g22g2.6g
Valittu annoskoko180g158kcal10.6g4.2g11g1.3g
Annoskoko puolitettuna90g79kcal5.3g2.1g5.5g0.7g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663