Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0g
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2.1g0.4g
Pekoni, paistettu 44g226kcal7.2g0g22.2g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g14g21kcal2.5g0.2g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1014kcal22.8g8.2g100.4g0.8g
Valittu annoskoko180g507kcal11.4g4.1g50.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna90g254kcal5.7g2.1g25.1g0.2g
Arvot/100g100g282kcal6.3g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776