Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Soijakastike 5.4g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g30g97kcal15g9g0.2g1.7g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki15g23kcal0.2g0.9g2g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g433kcal33.2g32.8g18.6g8.4g
Valittu annoskoko180g217kcal16.6g16.4g9.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna90g108kcal8.3g8.2g4.7g2.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9.1g5.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466