Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 28g4.9kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen10g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Maissi jyvät 22g32kcal0.6g5.7g0.5g0.8g
Fetajuusto, Milbona11g32kcal2.3g0.1g2.5g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g34g26kcal1.8g5.9g0.1g1.5g
Kana 34g64kcal6.8g0g4.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g23g6.8kcal0.5g1.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.7g3.6kcal0g0g0.4g0g
Chilikastike, Felix17g17kcal0.3g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g379kcal26g35.8g15.4g5.6g
Valittu annoskoko180g190kcal13g17.9g7.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna90g95kcal6.5g9g3.9g1.4g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361