Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 150g39kcal2.3g5.3g0.3g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.5kcal0g0.9g0g0.3g
Neilikka, annos 4g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g107kcal5g16.6g0.6g6.8g
Valittu annoskoko180g53kcal2.5g8.3g0.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna90g27kcal1.3g4.2g0.2g1.7g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939