Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis141g157kcal30.9g0g4.2g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g475kcal69.8g0.6g22.6g0.2g
Valittu annoskoko180g238kcal34.9g0.3g11.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna90g119kcal17.5g0.2g5.7g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032