Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g160g50kcal2g11.6g0.3g4.9g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g10g39kcal3.3g0g2.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g181kcal10.6g23.4g6.4g9.8g
Valittu annoskoko180g91kcal5.3g11.7g3.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna90g45kcal2.7g5.9g1.6g2.5g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646